Post reply Page 1 of 1 
04 Apr 2016, 12:47
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Regulamentul de postare pe forum

Image


Fie că aveți o nelămurire legată de joc și doriți să vă consultați cu ceilalți membrii ai comunității, fie doriți să împărtășiți întregii comunități descoperirea pe care ați făcut-o în imensa lume GTA V; pentru toate acestea și multe altele aveți la dispoziție întregul forum Zona de socializare !

Astfel puteți deschide subiecte noi de discuție (New Topics) în acest forum, dar care să respecte următorul regulament:


1. Orice post cu conținut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil în orice fel este complet interzis. Regula se aplică și în cazul postării în “tag-uri”. În cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv. Fiecare utilizator al forumului este responsabil pentru întregul conținut al mesajului său. În cazul citării mesajelor care încalcă regulamentul, veți fi sanctionați în consecință.

2. Discuțiile de natură conflictuală între doi jucători trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.

3. Verificați textul înainte de a posta. Astfel vă puteți asigura că este ușor de citit și poate fi înțeles de către ceilalți membrii ai forumului. Greșelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Încălcările repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

4. Este interzis a se posta în numele unui jucator care a fost banat pe forum. Banul a fost dat pe anumite considerente legate de încălcarea regulamentului. Orice post de pe alt cont înseamnă afront adus comunității, echipei de moderatori și sfidarea regulamentului.

5. Se interzice postarea linkurilor către alte forumuri sau bloguri sau orice direcționare (link) spre melodii, site-uri, imagini, cu conținut obscen sau dezagreabil. Încălcarea acestei reguli se sancționează cu ban direct.

6. Tratați-i pe ceilalți cu respect și mențineți discuțiile în limitele bunului simț. Nu uitați că pe forum sunt membri de vârste diferite, a căror experiență de joc diferă de la caz la caz, motiv pentru care vă rugăm să fiți răbdători dacă uneori sunt puse întrebări care pot părea "stupide" sau "infantile".

7. Vă rugăm să evitați reproșurile cu privire la greșelile gramaticale sau de scriere ale jucătorilor. Dacă greșelile gramaticale sau de scriere ale unui jucător sunt atât de mari încât conținutul mesajului se pierde, puteți raporta acel post. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.


NOTA: Dacă vor exista cazuri sau împrejurări de natură să defăimeze integritatea umană sau orice acțiuni imorale, de instigare, care nu se încadrează în normele eticii, pentru oricare dintre aceste cazualități ne rezervăm dreptul de a revizui acest regulament și de a aplica sancțiuni în concordanță cu gravitatea faptelor săvârșite !


Cu deosebit respect, administrația CVL !
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron