Post reply Page 1 of 1 
03 Apr 2016, 19:42
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Despre GTA V


ImageIntră în viețile a trei infractori complet diferiți, Michael, Franklin și Trevor, care riscă tot ce au în timpul unei serii de jafuri periculoase, care le-ar putea asigura un viitor lipsit de griji.

Explorează lumea incredibilă din Los Santos și Blane County în cea mai tare experiență Grand Theft Auto V, care include o serie de upgrade-uri și îmbunătățiri tehnice atât pentru jucătorii noi cât și pentru cei care au jucat Grand Theft Auto V pe consolele PlayStation 3 și Xbox 360. Pe lângă distanța de afișare crescută și rezoluția superioară, jucătorii vor avea parte și de alte adaosuri și îmbunătățiri, printre care:
- arme, vehicule și activități noi;
- viața sălbatică mai variată;
- trafic mai dens;
- efecte meteo îmbunătățite și multe altele.


Grand Theft Auto V vine însoțit și de Grand Theft Auto Online, un univers Grand Theft Auto aflat în continuă evoluție, la care pot participa până la 30 de jucatori pe consolele PlayStation 4 și Xbox One. Toate upgrade-urile și conținutul creat de Rockstar de la lansarea Grand Theft Auto Online vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

CONȚINUT EXCLUSIV
Jucătorii care revin după ce au jucat versiunile pentru PlayStation 3 și Xbox 360 vor avea parte de conținut exclusiv, care include versiuni rare ale mașinilor clasice cum ar fi Dukes, Dodo Seaplane și o versiune mai rapidă și mai ușor de controlat a Blimp-ului; activități noi, cum ar fi fotografierea vieții sălbatice; provocări, arme noi și alte atracții.

TRANSFERĂ-ȚI PERSONAJUL DIN GTA ONLINE
Jucătorii actuali de Grand Theft Auto Online pe consolele PlayStation 3 și Xbox 360 își pot transfera personajele și progresul pe PlayStation 4, Xbox One sau PC, în funcție de preferințe.


Gameplay-ul din GTA V se bazează pe cel din toate seriile precedente, de la Grand Theft Auto III încoace: jucătorul își asumă rolul unui personaj văzut din perspectiva third-person cu care este liber să exploreze lumea pusă la dispoziție fie pe jos, fie controland un vehicul (terestru, naval sau aerian). Acesta poate să progreseze urmând povestea jocului prin îndeplinirea unor misiuni în care va fi nevoit să se utilizeze de arsenalul său de arme.

Acțiunea se desfășoară în orașul fictiv Los Santos și în zonele înconjurătoare specifice sudului statului San Andreas.
Los Santos este o metropolă exclusivistă, plină de staruri și celebrități apuse, cândva una din mândriile Occidentului, acum se luptă pentru a supraviețui într-o perioada a nesiguranței economice. În mijlocul acestei adevarate nebunii sociale, trei criminali se pregătesc să dea marea lovitură: Franklin - un gangster care este în căutarea și fructificarea oricărei oportunități pentru a face cât mai mulți bani, Michael - un fost pușcăriaș a cărui pensionare nu este tocmai așa cum s-ar fi așteptat el să fie, dar și Trevor- un maniac extrem de violent care își dorește un singur lucru, banii.Image
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron