Post reply Page 1 of 1 
05 Apr 2016, 18:13
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Un tânăr a încasat 24.000 de lire anual din clipuri postate pe YouTube cu el jucându-se GTA

Image


Deși nu are vârsta legală pentru a juca seria Grand Theft Auto, Fred Pye primește 2.000 de lire în fiecare lună datorită jocului!


O poveste incredibilă vine din Marea Britanie. Fred Pye, un elev de 17 ani, câstigă 24.000 de lire din reclame datorită filmulețelor uploadate pe Youtube cu el jucând Grand Theft Auto V, ultimul joc din serie, în ciuda faptului că nu are vârsta legală pentru a se juca (limita este de 18 ani datorită violenței și scenelor de tortură).

Începând cu anul 2012, el a strâns peste 25 de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube și are peste 138.000 de abonați. El oferă sfaturi gamerilor în jocuri gen acțiune-aventură.

Pye le-a povestit celor de la Daily Mail cum a ajuns să aibă atât de mult succes: "Mi-am lansat canalul de YouTube acum 2 ani și jumătate, era doar de amuzament și am început să pun clipuri din Call of Duty. Prietenii au crezut că e amuzant și m-au ironizat însa numărul de vizualizări continua să crească. Când GTA V a fost lansat, a revoluționat lumea jocurilor; grafica și tot ce ținea de joc era mult mai bun decât orice fusese înainte. Rockstar, compania din spatele seriei, a transformat-o într-un succes și m-am gândit să fac clipuri și pe seama jocului și asta am facut". Pye postează clipuri ajutătoare, dar și altele care îi ajută pe gameri să găsească anumite obiecte și obiective ascunse.


"Am primit un răspuns grozav din partea comunității, majoritatea oamenilor mulțumindu-mi pentru că i-am ajutat să termine jocul mai rapid. Poate să ocupe mult timp pentru că sunt necesare aproximativ 3 ore pentru fiecare clip, dar merită pentru că atunci când cresc vizualizările, cresc și sponsorizările" spune Pye.


Image

Sursa:www.yoda.ro
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron