Post reply Page 1 of 1 
08 Apr 2016, 23:23
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Noul mod "Inch By Inch” și Vapid Minivan sosesc pe 12 Aprilie + Dublu GTA $ și RP la Playlist-urile Adversary Modes pe parcursul întregii săptămâni

Image


NOUL ADVERSARY MODE „INCH BY INCH” SOSEȘTE SĂPTĂMÂNA VIITOARE, MARȚI,
PE 12 APRILIE

Pregătește-te de luptă pentru fiecare fărâmă de progres în „Inch by Inch” noul Adversary Mode de la GTA Online ce va fi lansat Marțea următoare, pe 12 Aprilie, care te pune în postura de concurent: intră în posesia unui Pachet și apoi croiește-ți calea de scăpare printr-o ploaie de gloanțe ca să ajungi la punctul de sosire al echipei tale. După fiecare scor, acțiunea se resetează imediat - asigurând o luptă frenetică și nebunească de inteligență și îndemânare. Player-ul care transportă pachetul nu-și poate folosi armele, așadar tenacitatea și munca în echipă sunt necesare pentru a avansa spre linia porții. O explozie de viteză îi poate ajuta să facă câte ceva pe teren, dar doar un zid de sprijin constant din spatele lor, le va asigura punctul mult râvnit.

***
Image

BONUSURI EVENT

În cinstea viitoarei lansări a Adversary Mode-ului „Inch by Inch”, începand de astăzi vă oferim dublu GTA $ și RP prin rotație pe Playlit-ul Adversary Modes care durează toată săptămâna, inclusiv „Inch by Inch”, după lansarea de Marți. După ce ți-ai umplut contul bancar Maze de la Playlist, îndreaptă-te spre Ammu-Nation pentru a beneficia de reduceri la o serie de arme și poate chiar la cele pe care le-ai deblocat în urma căștigării Double RP-ului. Informații mai detaliate puteți găsi în cele ce urmează.


GTA $ ȘI RP DUBLE LA PLAYLIST-uri

Toată săptămâna, vor exista recompense duble de GTA $ și RP la Playlist-urile Adversary Mode, pregătite a fi transmise în direct de pe ecranele de lansare GTA V. Playlist-urile vor fi fi modificate cu Adversary Mod-uri diferite pe tot parcursul săptămânii, încheindu-se cu un Playlist de GTA $ și RP duble a noului mod „Inch by Inch”. Umăriți-ne pe Twitter și Instagram pentru actualizări regulate a programului de Playlist pe parcursul întregii săptămâni.

  -De Vineri, 8 Aprilie, până Sâmbătă, 9 Aprilie - Adversary Modes 1
  -De
  Duminică, 10 Aprilie, până Luni, 11 Aprilie - Adversary Modes 2
  -De
  Marți, 12 Aprilie, până Joi, 14 Aprilie - Inch by Inch 1


Nu uitați că, dacă doriți să rejucați suplimentar oricare dintre aceste Playlist-uri pentru Dublu GTA $ și RP, nu este nevoie să reporniți jocul! Aveți posibilitatea să le relansați în orice moment prin intermediul secțiunii Rockstar Playlists, din meniul de pauză GTA Online.


REDUCERI LA AMMU-NATION

Faceți provizii, odată cu lichidarea de stoc de la Ammu-Nation la armamentul selecționat și la armură, de astăzi și până Joi, 14 Aprilie, toate ca parte a bonusurilor din joc ale acestei săptămâni. Reducerile întregii săptămâni sunt după cum urmează:

  Sniper Rifles25%
  Sniper Rifle Attachments50%
  Shotguns40%
  Shotgun Attachments 30%
  Body Armor50%

***
Image


VAPID MINIVAN SOSEȘTE LA BENNY’S PE 12 APRILIE


După ce Declasse Tornado a sosit săptămâna aceasta la Benny's, să ne îndreptăm privirea spre un alt supliment din inventarul său ce va apărea Joia următoare - Vapid Minivan dedicat transportului cu stil al echipei, așa cum este ilustrat mai sus.

Sursa: www.rockstargames.com
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron