Post reply Page 1 of 1 
20 Jun 2016, 02:53
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
GTA Online UPDATE: Finance and Felony


phpBB [media]


NOUL UPDATE „FINANCE AND FELONY” A FOST LANSAT PE DATA DE 7 IUNIE 2016

Urmează-ți în continuare obiectivul de a deveni ultimul rege al mafiei din Los Santos și Blaine County în noul update GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony, disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One și PC. În calitate de CEO (Director General), te poți bucura de toate abilitățile speciale ale unui VIP, plus acces la un nou orizont al oportunităților pieței negre oferit de SecuroServ în parteneriat cu Special Cargo Network, permițându-ți să cumperi și să vinzi produse ilegale peste un imperiu municipal.SEDIUL GENERAL

Pentru a primi operațiuni și pentru a funcționa, ai nevoie de un birou executiv amenajat împreună cu o echipă abilă de asociați angajați. Dynasty 8 Executive Realty, în parteneriat cu SecuroServ, au acum o nouă gamă cu sedii de birouri de lux, special pentru motivarea carierei de mafiot. Aceste capodopere ale design-ului executiv vin însoțite de: un secretar (sau secretară - în functie de preferințe), un heliport pe acoperișul clădirii, o sală de ședințe, jocul mecanic „Don't Cross the Line” (ce poate fi jucat pe televizorul din sufrageria sediului), și două spații de depozitare opționale precum „Gun Locker”, dându-ți posibilitatea să îți personalizezi arma perfectă înainte de a pleca la job.
Image


Un birou executiv include, de asemenea, acces privat la serviciile SecuroServ Special Cargo Network, pe care le vei folosi pentru a investi în depozite și trafic de produse exotice și rare în întreg orașul. Depozitele stochează toate mărfurile speciale, iar spațiul de depozitare este prețios; așa că gestionează-ți inventarul cu înțelepciune și maximizează-ți marjele de vânzare atunci când prețurile sunt corecte.


Image

Urmărire periculoasă, secvență din Buy Missions, alături de echipa ta de asociați pentru a stoca și înmagazina încărcătura specială.


CUMPĂRĂ ȘI VINDE ÎNCĂRCĂTURI SPECIALE

Misiunile de cumpărare necesită îndemânare din partea echipei de asociați pentru a finaliza transportul cu succes. Misiunile sunt grupate în trei categorii care cresc în dificultate în funcție de numărul de lăzi de contrabandă pe care intenționezi să le cumperi și cât de mult risc ești dispus să îți asumi. Cu riscuri mai mari, fie din partea FIB, LSPD sau a jucătorilor din organizațiile rivale, vin și recompense mai mari.

Image

Administrează-ți inventarul cu atenție, fie că e vorba de un depozit mic, mediu sau mare.
Depozitele suprapopulate cu bunuri profitabile nu vor rămâne un secret pentru mult timp...


Acumularea de inventar duce la creșterea cererii de pe piață. Când vine momentul pentru a vinde, vei avea la dispoziție diferite oferte pentru a alege în funcție de inventar. Misiunile pentru vânzare necesită o vigilență constantă; stai cu ochii în patru pentru că treaba nu e gata până când toate încărcăturile sunt transportate în condiții de siguranță iar distrugerea încărcăturii îți poate mânca profiturile.APĂRĂ-ȚI DEPOZITUL


Jucătorii importanți atrag atenția iar depozitele aprovizionate cu un volum mare de bunuri de valoare nu vor rămâne un secret pentru mult timp. Acționează rapid pentru a evita pierderea vreunui procent din încărcătura specială în atacuri surpriză date de bandele rezidente ale orașului Los Santos.

Image

Apără-ți depozitul, membrii companiei rivale acționează cu atacuri frontale și raiduri din spatele străzilor.NEW VIP WORK AND CHALLENGESDirectorii executivi (CEO) se vor bucura de toate avantajele de a fi VIP, inclusiv accesul la noi surse de fonduri și provocări ilicite.

VIP Work
-Headhunter: Asasineză obiectivele-cheie de pe hartă contra cronometru.
-Airfreight: Sustrage unele mărfuri de valoare din garda armatei și zboară cu ele în siguranță.
-Haulage: Fii primul care livrează o remorcă cu mărfuri scutite de taxe către proprietarul său ilicit.

VIP Challenges
-Cashing Out: Fii liderul unui grup infracțional în ultimul val de escrocherii cu ATM-uri pentru a da lovituri pe strazile din Los Santos.
-Salvage: Concurează pentru a prelua încărcătura pierdută pe fundul oceanului.


Image

Muncește alături de colegii tăi pentru a apăra Cargobob-ul împotriva jucătorilor rivali și a LSPD-ului în Airfreight.NOI AUTOMOBILE, PIESE VESTIMENTARE ȘI ACCESORII PENTRU ARME


Preferi „brutal rapid”, „brutal eficient” sau pur și simplu „brutal”? Indiferent de preferința ta, ultimul val de opțiuni noi pentru transport este obligat să-ți îndulcească sufletul. De la monstruosul HVY Brickade disponibil la Warstock Cache & Carry, și amenințătorul Bravado Rumpo Custom de pe Southern San Andreas Autos, la noua generație de Super and Sports cars acum în stoc la Legendary Motorsport precum Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS și Enus Windsor Drop, până la luxosul și rapidul elicopter Buckingham Nimbus sau avionul Volatus de la Elitas Travel și chiar greoiul Thug disponibil pe comandă la DockTease, deplasarea din punctul A în punctul B nu s-a simțit și nu a arătat niciodată atât de bine.

Image


În prealabil, îmbrăcămintea exclusivă pentru VIP și bodyguard plus toate mărfurile noi cu marca SecuroServ, de asemenea, dau lovitura pe rafturile magazinelor de îmbrăcăminte din Los Santos. Fie că dorești ca prima impresie să fie cea a unui lord al mafiei sau a unei „gorile” ce vrea să se angajeze, există ceva ce sigur ți se potrivește. Și, de altfel, nimic nu distruge o misiune Special Cargo mai bine decât o scurtă dezlănțuire a muniției din dotare. Dă drumul unui baraj de gloanțe dintr-o serie de arme compatibile cu accesoriile Drum & Box Magazine, ce măresc rezerva de gloanțe, de la magazinul Ammu-Nation din apropierea ta.

Image


Sursa: www.rockstargames.com
Image


20 Jun 2016, 11:55
Post

Offline

Membru CvL
User avatar

Joined: 11 Jul 2012, 06:54
Posts: 1431
Location: Giurgiu
O intrebare, de curiozitate ... pot devenii C.E.O si fara VIP ? Cum ? Eu nu am gasit nimic ...
„Cand o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.” - Hellen Adams Keller


20 Jun 2016, 12:07
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Ideea este in felul urmator... Poti fi CEO doar daca ti-ai cumparat deja un office-birou... Dupa ce ai intrat in posesia biroului poti sa iti activezi functia CEO din meniul SecuroServ (tasta M > SecuroServ). Functia VIP poate fi activata doar daca ai minim 1 milion de dolari in cont, dar pentru a fi CEO nu esti conditionat de aceasta suma dar in schimb esti conditionat de sediul firmei pe care tu trebuie sa-l cumperi. Sunt 4 sedii disponibile pentru vanzare, preturiile variind de la 1,5 milioane si pana la 4 milioane fara optiunile aditionale.
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron