Post reply Page 1 of 1 
04 Apr 2016, 18:17
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
GTA Online Lowriders: Custom Classics - Acum Disponibile


phpBB [media]


Extinde-ți colecția de Lowridere cu noul stoc disponibil la Benny's Original Motor Works, ca parte a update-ului GTA Online Lowriders: Custom Classics pentru PS4, Xbox One și PC. În lista muscle car-urilor disponibile se numără: Vapid Slamvan și noul brand Dundreary Virgo Classic. Și asta nu e tot, în garajele lui Benny au revenit unele din Lowrider-ele lui preferate, Faction Willard-ul și Custom Donk-ul, pentru a primi un nou stil de upgrade.
Image

Înalță-te deasupra celorlalți locuitori ai orașului Los Santos în Custom Donk-ul tău.


Fie mitraliere, fie pistoale, este doar alegerea ta, vei găsi noi arme care să se potrivească nevoilor tale doar la Ammu-Nation; Pușca compactă (Compact Rifle) îți oferă o nouă perspectivă pentru „running-and-gunning”, iar cu Double Barrel Shotgun, două țevi înseamnă de două ori mai mult carnagiu.
Image

Compact Rifle, una din cele două noi arme disponibile la Ammu-Nation.


Fă-ți un update la garderobă cu o serie de noi opțiuni vestimentare care îți vor împrospăta înfățișarea la următoarea adunare automobilistică. De la îmbrăcămintea de cartier la cea de muncă, sunt o mulțime de înfățișări noi pe care merită să le încerci. De asemenea, 16 modele noi de tatuaje sunt disponibile la saloanele din întregul Los Santos, sau poți încerca una din cele 3 tipuri noi de coafură, pentru fiecare sex în parte, pentru a ține psul cu cele mai noi trend-uri.

Bufnituri, tamponări și eschive în noile întreceri Sumo Adversary Mode, în care poți concura (fie singur, fie în echipă) pentru a forța inamicul să iasă din arena delimitată. Indiferent că e vorba de mărime, viteză sau control, alege-ți vehiculul care se potrivește stilului tău și fii ultima echipă rămasă în arenă înainte ca timpul să se fi scurs, asta dacă vrei să câștigi.
Image

Sursa: socialclub.rockstargames.com
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum