Post reply Page 1 of 1 
03 Apr 2016, 15:12
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
ImageImage


După cum ați putut afla și din descriere, pentru o interacțiune mult mai dinamică și pentru maximizarea experienței de joc, comunitatea CVL - GTA V oferă acces 24h/24h pe canalul propriu de TeamSpeak respectiv pe grupul de Skype.


În primul rând, pentru a putea intra pe canalul de TeamSpeak trebuie mai întâi să instalați aplicația. Aplicația TeamSpeak este gratuită și o puteți descărca de AICI. Odată ce aplicația este operabilă tot ce mai aveți de făcut este să vă conectați la serverul „ts.eXtream.ro” !

Dacă doriți să optați pentru grupul de Skype, la fel ca în cazul de mai sus, trebuie mai întăi să instalați aplicația. Aplicația Skype este gratuită și o puteți descărca de AICI ! Pentru a putea face parte din grupul Skype trebuie să completați formularul de înscriere în comunitate, ce include specificarea adresei contului de Skype pe care dumneavoastră îl dețineți. Pentru completarea formularului apăsați AICI !


Dacă întâmpinați probleme puteți consulta tutorialul pentru instalarea TeamSpeak apăsând AICI și cel pentru instalarea Skype apăsând AICI !Cu deosebit respect, administrația CVL !
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron