Post reply Page 1 of 1 
02 Apr 2016, 22:44
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 03 Apr 2015, 12:39
Posts: 37
Location: Baia Mare
Bine ați venit pe CVL - GTA V !!!

Prima comunitate românească dedicată playerilor pasionați de

GTA V și GTA Online

Image
Această comunitate a luat naștere dintr-o necesitate, și anume prezența unui factor catalizator care să faciliteze o apropiere între jucătorii români de GTA Online. Probabil, de multe ori, ați simțit nevoia unui „tovarăș” de acțiune care să vă însoțească în imensa lume Grand Theft Auto.

Desigur, jocul vă oferă posibilitatea să relaționți cu playeri din alte țări și chiar să puneți piatra de temelie unor relații de prietenie „internațională”. Și, totuși, este altceva să simți placerea jocului langă un prieten de care te apropie nu doar moștenirea lingvistică ci și acel background cultural specific fiecărui popor în parte.

Asta își propune comunitatea CVL - GTA V, să adune „sub aceeași umbrelă” majoritatea playerilor români de GTA V care doresc să relaționeze și socializeze într-un grup organizat. Astfel, CVL - GTA V vine în întampinarea acestor jucători prin punerea la dispoziție a forumului Comunitatea CVL - GTA V cu ajutorul căruia pot intra în legătură atât cu ceilalți membrii ai comunității cât și cu cele mai proaspete știri despre GTA V.

De asemenea, pentru o interacțiune mult mai dinamică și pentru maximizarea experienței de joc, comunitatea CVL - GTA V oferă acces 24h/24h pe canalul propriu de TeamSpeak respectiv pe grupul de Skype. Informațiile suplimentare despre accesul la aceste module de socializare sunt prezentate AICI.

În altă ordine de idei, comunitatea noastră mai are o secțiune specială dedicată tutorialelor și suportului la problemele cu care jucatorii de GTA V se pot confrunta.

Toate aceste facilități au fost gândite pentru îmbunătățirea calității jocului prin prisma relațiilor de socializare dintre playeri, ceea ce reprezintă, în fond, chiar finalitatea dorită de creatorii GTA (pe langă cea a profitului financiar, care este prioritară), și anume consolidarea legăturilor interumane intermediate de joc în sine.Acestea fiind spuse, vă dorim distracție plăcută alături de membrii comunității
CVL - GTA V !!!


Cu deosebit respect, administrația CVL !
Image
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron