Post reply Page 1 of 1 
21 Aug 2015, 16:29
Post

Offline

Membru CvL
User avatar

Joined: 11 Jul 2012, 06:54
Posts: 1431
Location: Giurgiu
Salutare dragii mei :)) . Stand eu sa ma gandesc ce sa fac, ca si asa nu am decat un filterscript facut public, m-am gandit sa fac un magazin de bombe . Nu este un script mare, nu e nimic greu .Ce face acest sistem ? Foarte simplu ! Mergi la un magazin de cumparat bombe, folosesti comanda /buybomb si apoi o poti planta oricand doresti prin comanda /plantbomb sau /silentbomb .Informatii : Poti cumpara o singura bomba iar una costa 5000$ , bineinteles ca pretul poate fi modificat de voi .Poze: Click aici!Scanare VirusTotal.Com : Click aici!Cum se instaleaza :

1.Metoda PasteBin : Dati click pe link-ul de pastebin de mai jos, copiati script-ul dupa care deschideti pawn sau ce compilator folositi voi , creati un nou document , stergeti liniile primite de la sine si dati Paste script-ului compilat de pe PasteBin . Acum pentru salvare apasati F5 , salvati-l in folder-ul filterscripts al server-ului dumneavoastra cu orice nume vreti , deschideti server.cfg iar la linia filterscripts adaugati numele pe care l-ati ales pentru script .
2.Metoda GirlShare.Ro : Dati click pe link-ul de girlshare de mai jos, apasati butonul Download , deschideti arhiva, extrageti cele doua fisiere in folder-ul filterscripts al server-ului dumneavoastra apoi in server.cfg , la linia filterscripts adaugati bomb_shop .

3.Metoda SolidFiles.Com : Dati click pe link-ul de solidfiles de mai jos, apasati butonul Direct Download de sub butonul de like pe facebook , deschideti arhiva, extrageti cele doua fisiere in folder-ul filterscripts al server-ului dumneavoastra apoi in server.cfg , la linia filterscripts adaugati bomb_shop .
Download :

1.PasteBin : Click aici!

2.GirlsShare : Click aici!

3.SolidFiles.Com : Click aici!


Vreau sa adaug ca parerea mea este ca acest filterscript poate fi folosit pe serverele rp / rpg, in special pentru mafii : atentate cu bomba . :)

Folositi-l sanatosi ! Tot ce va rog este sa pastrati creditele ! Multumesc .
„Cand o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.” - Hellen Adams Keller


21 Aug 2015, 17:11
Post

Offline

Membru nou
User avatar

Joined: 27 Apr 2015, 23:24
Posts: 22
Location: Bucuresti
pro
EN: "CVL - High Quality SAMP Development"
RO: "CVL - Dezvoltare SAMP de inalta calitate"


21 Aug 2015, 19:10
Post

Offline

Membru CvL
User avatar

Joined: 11 Jul 2012, 06:54
Posts: 1431
Location: Giurgiu
DraganHD wrote:
pro


Nu te supara, dar ... pro pentru ? Asta e un filterscript facut de mine pe care l-am postat sa-l ia lumea, in special cei ce cauta asa ceva pentru server-ul lor . :)

Banuiesc ca ai vazut linia cu "Recomand pentru folosirea pe server rpg" ... bla bla, deci :)) . Merci :)).
„Cand o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.” - Hellen Adams Keller
Post reply Page 1 of 1 You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron