Post reply Page 2 of 2 
02 Mar 2018, 20:32

Membru nou

Sa se adauge urmatoarele lucruri daca e posibil:

Job de farmer( sa copiati ce au facut saracii aia de la bugged cu tractoarele) sau ceva mai frumos dar nu cred ca exista

Sa creati un panel in care jucatorii sa poata sa faca urmatoarele: Sa aplice la o factiune, sa raporteze un player pt dm (deathmatch) dv (vehicle deathmatch) cu dovezi desigur. Pt jucatorii care vor sa doneze sa adaugati la sistemul de donatii doar sa poata sa-si cumpere puncte premium (stiu ca aici nu e samp dar daca il putem aduce aici ar fii de minune)

Cu punctele premium sa-ti poti cumpara: Un cont premium care sa te lase sa poti sa-ti schimbi culoarea numelui, sa poata sa creasca in level mult mai usor decat un player normal, la fiecare job sa primeasca cu 25% mai multi bani (accest lucru e optional)

Un job de truck
Drug dealer
Arm dealer (stiti si voi faza cu materiale)
Boat/plane transporter (sa te duci cu avionul sau cu barca la anumite checkpoint-uri si sa primesti bani depinde de barca sau avionul ales cu care faci jobul si distanta pe care tu trebuie sa o parcurgi)
Pizza boy ( sa primesti un motor, masina sau scooter de pizza si sa te duci in anumite locuri din oras sa o livrezi)
Gunoier sau garbageman ( sa te duci cu o masina de gunoi sa colectezi gunoiul din oras sau din afara si cu cat strangi mai mult si il livrezi la ghena cu atat sa primesti mai multi bani (checkpoint-urile sa nu fie la 2 metri ci sa fie putina distanta)

Sa existe o regula pentru lideri sa nu accepte pe pile deoarece nu mi se pare corect ca un retardel de lv 50 sa plateasca sau ca se cunoaste cu liderul ca sa-l accepte si pe mine sa ma lase cu ochii in soare
La mafie sa existe turf-uri cum e si pe sa:mp si sa existe warr-uri zilnice
Propun sa nu adaugati foarte masini modate deoarece ele vor fii mai mult folosite decat cele din joc si chiar nu o sa fie okay, eu zic sa faceti in asa fel incat ca jucatorii sa foloseasca masinile din joc cat si cele adaugate de voi dar sa nu fie rachete pe roti pt ca poitia nu i-ar mai putea prinde
Si ar mai fii okay sa copiati majoritatea samplui deoarece modul de joc e placut, dar grafica in sine si dupa cum e facut te face sa te plictisesti, si chiar ar fii okay, daca doriti puteti copia serverele mari pt ca ei nu sunt ceva important, nu ei au creat samp-ul si nu au drepturi depline la gamemodul ala.
Acceasta a fost propunerea mea, sper ca cineva sa o citeasca sau ceva sa se intample cu serverul asta ptg ca eu FiveM nu ma voi juca si chiar s-ar merita sa creati unul ca sa se mai lase lumea de samp pentru ca a devenit foarte frustrant daca nu il pupi in cur pe un lider sau admin sa-ti dea o anumita functie.
la revere

Post reply Page 2 of 2 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum